Onko maksaminen turvallista?

Nemonetti on valinnut maksunvälittäjäksi yhden Pohjoismaiden luotetuimmista palveluntarjoajista. Maksun yhteydessä asiakkaalta pyydetään ainoastaan sähköpostiosoite. Nemonetin verkkokauppaan tallennetaan sähköpostiosoite ajanvaraustietojen välittämistä varten.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta, ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin, ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta.

Maksutapoina käy yleisimpien verkkopankkien kautta tapahtuvat maksut, yleisimmät luotto- ja suoraveloituskortit, MobilePay, Pivo ja Siirto -lompakolla